Kreta Maj 2016

Kreta Maj 2016

søndag den 21. august 2016

Weekendmad

I denne weekend havde vi ikke de store planer, så der var god tid til at lave mad.

Lørdag formiddag gik René og Anja på markedet for at handle kød og diverse grøntsager. 

Anja havde sat sig for at prøve at lave pulled pork til søndag aften. Så allerede lørdag blev der lavet en rub og kødet gnedet ind i den og så i køleskabet og hvile. 

Ungerne ville gerne have maddag og de fik trykket en lækker pasta carbonara frem. Tak for det. 

Tidligt søndag morgen stod Anja op for næste stadie i hendes projekt. Der skulle laves en barbecue marinade og det skulle så sammen med kødet i en stegeso i 10 timer. 

Efter løbetur og morgenmad skulle der så laves coleslaw. Ungerne skrællede og snittede til den store OL-medalje. 

Henad eftermiddagen bagte René så nogle lækre burgerboller. 

Coleslaw. 


Burgerboller.


Grisen efter 10 timer i ovnen.


Grisen var lige til at flå fra hinanden.


Alle delene samlet i en fantastisk burger. 

Herlig hjemmelavet mad med hele familien deltagende som kokke.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar